Kapcsolat:

Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.
Videoton Ipari Park, 199-es épület
Tel.: 36 (22) 533 333
Fax: 36 (22) 554 191
E-mail: info@pannonjob.hu
térkép

Budapest - Budapest II.
1021 Budapest, Hűvösvölgyi u. 54.
Videoton Irodaházak
Tel.: 36 (1) 392 1222
Fax: 36 (1) 392 1221
térkép

Budapest - Budapest IX.
1095 Budapest, Soroksári út 48.
Malom Udvar
Tel.: 36 (1) 260 2094
Fax: 36 (1) 260 2094
térkép

Veszprém
8200 Veszprém, Brusznyai utca 6.
Tel.: 36 (88) 325 943
Fax: 36 (88) 325 943
térkép

Győr
9022 Győr, Batthyány tér 6.
Tel.: 36 (96) 410-525
térkép

Miskolc
3525 Miskolc, Szűcs Sámuel u. 5. – Villkész irodaház 1. emelet
Tel.: 36 (46) 320-283
térkép


 • Munkaerő - kölcsönzés
 • Munkaerő - kölcsönzés jogi háttere
 • Munkaerő - közvetítés
 • Bérszámfejtés outsourcing
 • Tréningek
 • Specifikus szolgáltatások
 • Az outsourcing a korszerű vállalkozások egyik leghatékonyabb eszköze, kitűnő lehetőség a folyamatok hatékonyságának növelésére, a költségek-, valamint a belső működésből fakadó kockázatok csökkentésére oly módon, hogy a szolgáltató – mint saját területének szakértője – anyagi és jogi felelősségvállalás mellett végzi a rábízott feladatokat, mindeközben a Megbízó saját erőforrásait fő tevékenységére koncentrálhatja.

  Milyen előnyökkel jár, ha a Pannonjob Kft. Bérszámfejtés outsourcing szolgáltatását veszi igénybe?

  • Tevékenységünket gyorsan, és szakszerűen végezzük, amelyre kitűnően felkészült, szakmailag elhivatott kollégáink jelentenek garanciát.

  • Együttműködésünk során dedikált kapcsolattartókat biztosítunk, garantáljuk az állandó elérhetőséget az év minden munkanapján.

  • Együttműködésünk során magas fokú háttértámogatást, tanácsadást nyújtunk, mely nem képezi külön díj alapját.

  • Folyamatos tájékoztatást adunk a területet érintő jogszabályi változásokról.

  • Maximális rugalmassággal kezeljük Megbízóink igényeit.

  • Ügyfeleink részére szakmai fórumokat, partnertalálkozókat szervezünk, melyen neves előadóknak tehetik fel kérdéseiket.

  • Mentesítjük Partnereinket a bérszámfejtéshez kapcsolódó anyagi és jogi felelősség alól.

  • A bérszámfejtés költségei 100%-ban tervezhetővé válnak.

  A bérszámfejtés outsourcing szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza

  • Teljes körű bérszámfejtési-, társadalombiztosítási-, és kapcsolódó munkaügyi ügyintézés.

  • Hatóságok felé történő bevallások, adatszolgáltatások elkészítése.

  • Nyilvántartások vezetése.

  • Főkönyvi feladás, utalási állományok előállítása a kívánt formában és tartalommal.

  • Specifikus statisztikák, jelentések elkészítése a Megbízó igényei alapján.

  • Bizonylatok kezelése, szállítása, postázása.

  • Elektronikus adatok mentése, archiválása.

  • Értesítők, egyéni elszámoló lapok postázása, elektronikus továbbítása.

  • Szakmai-, erkölcsi-, titoktartási, illetve anyagi felelősségvállalás.

  • Igény esetén on-site iroda működtetése, ügyfélszolgálat biztosítása

  A klasszikus bérügyviteli feladatok ellátása mellett - évtizedes tapasztalatunkra építve - számos szolgáltatás támogató megoldás kínálunk, akár azon ügyfeleinknek is, akik nem szervezik ki a bérszámfejtési tevékenységet.

  Bérszámfejtési folyamatok-, belső javadalmazási szabályzatok átvilágítása, bérszámfejtési audit
  Gyakran tapasztaljuk, hogy a dinamikusan változó piaci környezetben egy-egy belső szabályzat, ill. a múltban kialakult elszámolási „szokások” nem követik a jogszabályváltozásokat, esetlegesen a technikai fejlődést. A fentiekből adódóan úgy gondoljuk – bérügyviteli tevékenység ellátásának módjától függetlenül – minden jól működő rendszert időközönként szükséges felülvizsgálni. Cégünk az elmúlt évtizedben számos implementációt koordinált, mely során tapasztalatból tudjuk, jelentős hatékonyságnövelés, valamint a határidők rövidülése érhető el a folyamatok optimalizálásával, mindemellett egy általános átvilágítás során fény derülhet a jogszabályoknak történő megfelelés fokára is. Cégünk vállalja bérszámfejtési folyamatainak átvilágítását, a felméréstől kezdődően a javasolt változások napi szintű alkalmazásának bevezetéséig bezárólag.
  Társadalombiztosítási ellátások elszámolásának felülvizsgálata
  A társadalombiztosítási ellátások elszámolása, valamint az ezzel járó adminisztrációs feladatok komoly kihívás elé állítják a TB kifizetőhelyen dolgozó szakembereket. A társadalombiztosítási feladatok ellátásához kapcsolódó ellenőrzési tapasztalatainkat felhasználva cégünk sajátos ellenőrzési rendszert dolgozott ki, melynek köszönhetően az utóbbi években a TB ellenőrzések által feltárt hiányosságok-, elszámolásbeli hibák mértéke 0,01% alatti. Ezen tapasztalatok és tudásbázis felhasználásával cégünk vállalja az elszámolt TB ellátások átvilágítását, a szükséges adminisztráció meglétének ellenőrzését-, az esetlegesen feltárt hiányosságok pótlását-, valamint a helytelenül megállapított ellátások átszámolását, elkerülve a későbbi hatósági szankciókat, illetve az adminisztráció helyreállítással kapcsolatban felmerülő többletköltségeket.


  Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a humánmenedzsment területén. Az ezen időszak alatt foglalkoztatott több tízezer kölcsönzött munkatárs, a számos multinacionális ügyfél, valamint a napjainkban több mint 12.000 főre végzett bérszámfejtés outsourcing szolgáltatásunk révén szakértőink napi szinten nyújtanak támogatást ügyfeleink HR osztályának, szakértőinek a felmerülő problémák, kérdések kapcsán. Cégünk speciális helyzetét jól mutatja, hogy szolgáltatásaink nyújtása során több mint száz munkáltató napi életébe nyerünk betekintést, ezáltal gyakorlati oldalról tudjuk nyomon követni a jogszabályváltozások hatását, valamint az ezen változások okozta kihívásokat.
  A fentiek alapján jól ismerjük a vállalatokat foglalkoztató mindennapi kérdéseket, illetve jelentős tapasztalattal rendelkezünk az elszámolási rendszerek-, gyakorlatok kialakításában, támogatásában.
  Ezen tapasztalataink, illetve proaktív és elhivatott szakembereink, gyakorlati tudásunk és ismereteink birtokában határoztuk el HR tanácsadói szolgáltatásunk fejlesztését és kibővítését munkaügyi audit és tanácsadási szolgáltatás területén.
  Tanácsadási szolgáltatásunk révén több vállalat munkaügyi átvilágítását elvégeztük, illetve jelenleg is végezzük, valamint folyamatos szakértői tanácsadást is nyújtunk partnereink számára akár telefonos, e-mailen történő, vagy on-site formában.
  E szolgáltatásunk igénybe vétele mellett folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a területet érintő trendekről, ezzel is támogatva ügyfeleink belső munkaügyi működését.

  Munkaügyi- és bérügyviteli feladatokat ellátó személyek oktatása
  Mindennapi munkánk során több mint 12.000 munkavállaló bérszámfejtését végezzük havonta. Hisszük, hogy a legtöbb elszámolási folyamatot-, munkarendet-, speciális elszámolási szabályt ismerjük. Ezen ismereteket kihasználva állunk rendelkezésére azon leendő ügyfeleink részére, akik bár házon belül tartják bérügyviteli feladataik elvégzését, mégis a gyakorlati tapasztalatainkat kihasználva szeretnének tájékozódni a területet érintő-, jogszabályban rejlő lehetőségekről és kockázatokról. Felkészült munkatársaink naprakész ismeretekkel rendelkeznek, mely tudás birtokában vállaljuk a területen dolgozó munkatársai oktatását.

  Forduljon hozzánk bizalommal, ingyenes szakmai konzultáció keretén belül minimális időráfordítással korrekt válaszokat-, igény esetén konkrét ajánlatot kaphat tőlünk.

  Ajánlatkérés, szakmai konzultáció:
  Szalai Balázs
  Bérszámfejtési üzletágvezető
  szalai.balazs@pannonjob.hu
  +36 20 911 9239
  Név:
  Cég neve:
  Cím:
  E-mail cím:
  Telefonszám / Fax:
  Kérdése vagy üzenete:
  Biztonsági kód:
  (A kéretlen levelek szűréshez kérjük írja be a képen látható betűket és/vagy számokat)
   
  Küldés
  Törlés
  Pannonjob Humán Szolgáltató és Tanácsadó Kft., 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100., a céget nyilvántartó bíróság: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszám: 07-09-002337
  Kölcsönzést-közvetítést engedélyező nyilvántartási szám: 4376-4./2003
  Intézmény felnőttképzési tevékenység engedély nyilvántartásba vételi száma: E-000287/2014
  Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-62298/2013, NAIH-62300/2013, NAIH-62339/2013, NAIH-62299/2013

  Munkaerő - kölcsönzés , Munkaerő - kölcsönzés jogi háttere , Munkaerő - közvetítés , Bérszámfejtés outsourcing , Tréningek , Specifikus szolgáltatások