head-small-image
A hatékony szervezetek immunválasza - on-line rendezvénysorozat

Hatékony szervezetek immunválasza - tudatos menedzsment a világjárvány idejénVezetőként vagy HR-esként olyan új kihívások elé állított a jelen helyzet bennünket, melyben fontos, hogy töretlenül tudjunk motiválni, bizonytalan körülmények között is biztosítani a hatékonyságot, tervezni és példát mutatni, miközben gyakran mi magunk is útvesztőben érezzük magunkat. Sok kérdés merül fel munkáltatói oldalról, hogy 
milyen álláspontot képviseljen, mit tehetnek és mit nem, hogyan támogathatják a munkavállalóikat, milyen eszközök állnak rendelkezésre, milyen válaszokat adhatnak a felmerülő kérdésekre, egyszerűen a „Hogyan tovább?”

4 alkalmas online konferenciasorozatunkban neves szakértők segítenek megvilágítani egy-egy témát, hogy a vezetők, illetve HR szakemberek is megfelelő irányt tudjanak mutatni a saját szervezetükben felmerülő kérdésekben.
Február 25.
10.00 - 11.30 óráig
Dr.
Szlávik János
infektológus főorvos
Őszintén, tabuk nélkül a Covidról és a vakcinákról

Vezetőként mit mondhatunk, hogyan legyünk objektívek és tényszerűek a hozzánk forduló munkatársak kérdéseivel kapcsolatban?
Szakértői előadásunk középpontjában: a Covid19 járvánnyal, az oltásokkal kapcsolatos információk, tapasztalatok és a körülötte kialakult bizonytalanságok és válaszok.

.
Március 3.
10.00 - 11.30 óráig

Dr. Krekó Péter
politológus,

szociálpszichológus

Összeesküvés elméletek, álhírek, társadalmi reflexek  a vállalati kommunikációban

Miért és hogyan alakul ki például a vakcina-ellenesség, vagy bármely információ, kommunikáció hogyan tud álhírként villámgyors sebességgel maga mögé állítani tömegeket? Van-e ráhatásunk, és ha van, milyen módon tudjuk azt befolyásolni?
Március 11.
10.00 - 11.30 óráig
Dr. Szondy Máté
klinikai szakpszichológus
Home office nyújtotta lehetőségek és veszélyek, a
személyes tudatosság szerepe


A tartós home office mennyiben okoz szorongásos tüneteket, elszigetelődést, meddig tart a pozitív, hatékonyságnövelő hatása az otthonról végezhető munkának? Segíthet-e a mindfulness gondolkodás? Van-e a vezetőknek a felismerésben szerepe?
Március 17.
10.00 - 11.30 óráig
Gácsi Anna

fejlesztési szakmai
vezető, trénerRugalmas alkalmazkodás a vezetésben - csapatok
támogatása a járványhelyzetben


Molnár Attila

ügyvezető igazgató, tréner

A vállalat vezetői miként tudnak támogatást nyújtani a home officeban dolgozó munkatársak számára? Változik-e a vezetői eszköztár? Vannak-e nehezítő tényezők? Hogyan tudják a vezetők kezelni a visszatérést a munkába?
A programsorozat részletei: On-line előadás -sorozatunkat Microsoft Teams– en keresztül tartjuk.

Jelentkezési határidő: február 23.

Részvételi díjak: Előadásonként 5.990,- Ft +ÁFA/fő amennyiben mind a 4 előadásra jelentkezik : 22.900,- Ft +ÁFA/fő

Az előadásokra egyenként is van mód jelentkezni,
azonban amennyiben mind a 4 előadáson részt vesz, kedvezményes részvételi díjon felül megajándékozzuk Dr. Krekó Péter legújabb könyvével, melynek címe: Tömegparanoia 2.0 - Összeesküvés- elméletek, álhírek és dezinformáció

*- kötelező kitölteni