Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Vállalati jövőkép másképp?
VÁLLALATI JÖVŐKÉP MÁSKÉPP?
 
A hatékony szervezetek immunerősítése - fókuszban a
tudatos menedzsment


Vezetőként vagy HR-esként továbbra is olyan új kihívások elé állít a jelen helyzet bennünket, melyre fel kell készülnünk. Tavaszi nagy sikerű előadás-sorozatunk folytatásaként újabb útmutatókat szeretnénk nyújtani meghívott szakértő vendégeink előadásában, melyek nélkülözhetetlenek a jövő tudatos vezetői számára. 5 alkalmas on-line előadás-sorozatunk különböző szempontok és témák mentén készít fel bennünket az elkövetkezendő időszakra.
 

2021.10.21. 10:00 -11:30
DR. SZLÁVIK JÁNOS - infektológus főorvos
Delta variáns - félelmek, hiedelmek, veszélyek...
Mit kell tudni a harmadik oltásról? 

Dr. Szlávik János a Dél-pesti Centrumkórház OHI Infektológiai osztályának osztályvezető főorvosa. Tavaszi rendezvénysorozatunk során előadásában a Covid19 járványról, a vírus  terjedéséről és a megelőzésről beszélt. Mostani előadásában a DELTA variáns okozta vélt és valós félelmekről, veszélyekről, a következő időszakra előrelátható helyzetről és a harmadik oltás kapcsán felmerülő bizonytalanságokról  beszél.
 

2021.10.28. 10:00 -11:30
DR. FODOR T. GÁBOR - munkajogász
Távmunka, home-office - eltérő jogi álláspontok - eltérő munkajogi gyakorlatok. Hol hibázhatunk? Rizikók és irányok.

Dr. Fodor T. Gábor elismert munkajogász, munkajogi előadó hazai és nemzetközi szinten munkajogi tárgyú cikkek szerzője. Előadásában a Covid19 járványhelyzet kapcsán felmerülő kérdések, tapasztalatok, munkajogi gyakorlatok kerülnek előtérbe, ide értve a home office és távmunka sajátosságait, különbségeit, de szóba kerülnek a veszélyhelyzetet követő időszak várható munkajogi aspektusai is.

2021.11.11. 10:00 -11:30
DR. BÖLCSKEI KRISZTIÁN - adatvédelmi tanácsadó, jogász
Adatvédelem a Covid idején - milyen adatot kezelhetünk és hogyan? Mit kell tudni a visszaélés-bejelentési szabályozásról?

Dr. Bölcskei Krisztián adatvédelmi tanácsadó, jogász  és adatvédelmi auditor már több rendezvényünkön is meghívott előadónk volt. Ezúttal azokat a témákat helyezi középpontba, melyek a jelen helyzetben mindenki számára kiemelten fontosak: az oltottság és a betegségek nyilvántartása, az egyes helyzetek kezelése, ide értve, hogy van-e lehetőség a munkavállalók biztonsága érdekében megkülönböztetést alkalmazni az oltott és oltatlan munkatársak között. Előadásában fontos szerepet kap továbbá a várhatóan 2022.  januártól életbe lépő visszaélés-bejelentéshez kapcsolódó törvényi, jogszabályi előírások értelmezése és gyakorlati megoldások ismertetése.
 

2021.11.18. 10:00 -11:30
DR. SZONDY MÁTÉ - klinikai szakpszichológus
A visszatérés pszichológiai környezete, bizonytalanság és az ebben rejlő veszélyek

Dr. Szondy Máté szintén visszatérő előadónk. Jelen előadásában a Covid19 járványhelyzet hatása kerül fókuszba, különösen az a tény, hogy az emberek bizonytalanság érzete fokozódik, ami kihatással bír a kapcsolataikra, a teljesítményükre. Ugyanakkor az is fontos jelentőséggel bír, hogy a visszatérés egy elszigeteltebb környezetből a munkahelyre, szintén fokozottan igényli az alkalmazkodó képességet igényel, amely különböző módon jelenhet meg az egyéni teljesítmény és társas  együttműködés terén.
 

2021.11.25. 10:00 -11:30
MOLNÁR ATTILA - ügyvezető igazgató, tréner
A vezetői működés és flexibilitás - a home office hogyan alakítja át a csapatmunka kérdését

A vezetői működés sok és igen különböző összetevője közül nem mehetünk el szó nélkül a munkatársakkal való kapcsolatok, a csapatmunka, és csapatösszetartás vezetői felelőssége mellett. Mindez új perspektívába kerülhet, ha a csapat egésze, vagy egy része home-office-ban végzi a munkáját. Mit tehet és mit kell tennie a vezetőknek, hogy megőrizze a csapatmunka eredményes és építő erejét, mennyire szükséges a flexibilis gondolkodás a vezetői munka során?


Kedvezményes részvételi díj: 21.900,- Ft + Áfa/fő - amennyiben minden előadásunkra jelentkezik
Egy cégtől 2, vagy több fő részvétele esetén 19.900,- + Áfa/fő
(A kedvezmény csak abban az esetben érvényes, amennyiben a jelentkezés során ez feltüntetésre kerül és egyszerre történik a több résztvevő jelentkezése)
Amennyiben nem minden előadásunkon szeretne részt venni, van lehetőség egyes előadásokra külön is jelentkezni,
ebben az esetben a részvételi díj: 5.900,- Ft+ Áfa/fő/előadás
 
- kérjük jelölje be, mely előadásokon szeretne részt venni
A részvétel feltétele a részvételi díj kiegyenlítése. 
Rendezvényünket on-line tartjuk, a Microsoft TEAMS alkalmazáson keresztül. A kapcsolódási linket a rendezvény előtt 2 nappal regisztrálóinknak e-mailen továbbítjuk.
(Amennyiben Ön regisztrált, azonban a rendezvény előtti munkanapig nem érkezik meg a csatlakozási linket tartalmazó e-mail, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
)

*- kötelező kitölteni