Adatvédelmi nyilatkozat

1.      A Pannonjob Kft. álláshirdetéseire, adatbázisába jelentkezve önkéntesen beküldött önéletrajzommal, pályázatommal automatikusan elfogadom ezen adatvédelmi nyilatkozatot, valamint hozzájárulok, hogy személyes adataimat (a továbbiakban „Személyes Adatok”), a Pannonjob Kft. (cégjegyzékszám: 07-09-002337) feldolgozza (beleértve többek között azok összegyûjtését, tárolását, rendezését, õrzését, lekérdezését, kivonatolását, összevonását, használatát és törlését), annak érdekében, hogy a Személyes Adataimat harmadik személyek részére hozzáférhetõvé tegye, akik a Személyes Adatokat munkaerõ-keresés céljából használják (a továbbiakban „Adatfelhasználók”).

2.      Tudomásul veszem, hogy a Személyes Adatoknak az Adatbázisban történõ elhelyezése nem biztosít számomra semmilyen szerzõi jogot az Adatbázissal kapcsolatosan, azonban jogomban áll az Adatbázisban elhelyezett Személyes Adatokat módosítását, kiegészítését, frissítését kérni a cv@pannonjob.hu e-mail címen, vagy törlését kérni a torles@pannonjob.hu e-mail címre küldött e-mailben a Pannonjob Kft-tõl.

3.      Tudomásul veszem, hogy amennyiben a Pannonjob Kft. okkal feltételezi, avagy az Adatbázisban általam elhelyezett Személyes Adatokból egyértelmûen kitûnik, hogy az Adatbázisban elhelyezett Személyes Adatok valótlanságot tartalmaznak, avagy ellentétben állnak a szokásos gyakorlattal vagy etikai normákkal, a Pannonjob Kft.-nek jogában áll az általam elhelyezett Személyes Adatokat az Adatbázisból eltávolítani.

4.      Tudomásul veszem, hogy azzal, hogy a Pannonjob Kft. a Személyes Adatokat az Adatbázisába illeszti, nem vállal olyan kötelezettséget, hogy számomra állást, avagy munkaerõt keresõ személyekkel történõ kapcsolatfelvételt biztosít.

5.      Hozzájárulok, hogy a Pannonjob Kft. rendszeres elektronikus hírlevelet küldjön számomra, melyben tájékoztat az aktuális állásajánlatokról, a képzési lehetõségeikrõl, valamint a további szolgáltatásairól és az egyéb lehetõségekrõl. Amennyiben nem kívánok hírlevelet kapni úgy a hirlevel@pannonjob.hu e-mail címre küldött e-mailben jelzem.

6.      Adatkezelési tájékoztató.