Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Szervezeti bizalom krízishelyzetben

SZERVEZETI BIZALOM KRÍZISHELYZETBEN

on-line előadás

Gondolt már arra, hogy milyen a szervezeti bizalom az Önök cégénél?
Mennyiben változott a bizalom kérdése az elmúlt egy év pandémiás krízishelyzetében?

A Pannonjob tisztelettel meghívja Önt  on-line programjára, melynek célja, hogy a vezetők a szervezeti bizalom kérdésével megismerkedjenek, mely nagy mértékben hozzájárul cégük hatékonyságához.


Szervezeti bizalom krízishelyzetben -
Dr. Kiss Orhidea előadása

 2021.06.17. 10:00 - 11:30


Krízishelyzetekben könnyen megrendülhet a beosztottak és a vezetőség bizalma, kinek a stratégiában, kinek a kollégáiban, közvetlen vezetőjében, csapatában, miközben a szervezeti bizalommal foglalkozó szakemberek a bizalmat egyértelműen a hatékonyság egyik fontos feltételeként határozzák meg. Az előadás során megismerjük a szervezeti bizalom fogalmát, forrását, formáit, értelmezzük azt a krízishelyzetek vonatkozásában, mint amilyen a jelenlegi járványügyi helyzet is, továbbá néhány eredmény bemutatását követően szó lesz arról, hogyan, milyen eszközökkel váltható ki, tartható fent vagy állítható helyre.

 

Dr. Kiss Orhidea az ELTE PPK Pszichológiai Intézet egyetemi docense, munka és szervezetpszichológiai szakpszichológus. Kutatási területei közé tartozik a szoftverergonómia, ergonómia, online fogyasztási motivációk és a szervezeti bizalom. Oktat munka- és szervezetpszichológiára egyetemi hallgatókat, leendő coachokat, szakpszichológusokat és humán erőforrás szakembereket. Vállalatoknak tart időközönként fejlesztő tréningeket és tanácsadást.

 

 
A programsorozat részletei: On-line előadás - sorozatunkat Microsoft Teams-en keresztül tartjuk.


Jelentkezési határidő: június 14.


Részvételi díj: 7.900,- Ft +ÁFA/fő
Kérjük, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezze részvételi szándékát.
A részvétel feltétele a részvételi díjról szóló számla kiegyenlítése 

*- kötelező kitölteni