Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Ukrán munkaerő biztosítása

UKRÁN MUNKAERŐ BIZTOSÍTÁSA

A Pannonjob 2017 óta foglalkozik ukrán munkavállalók kölcsönzésével, jelenleg több mint 1000 ukrán nemzetiségű kölcsönzött dolgozót foglalkoztatunk partnereinknél, elsősorban termelő vállalatoknál.
A toborzás folyamatát alvállalkozók végzik Ukrajna területén, a professzionális, személyre szabott kiválasztást azonban minden esetben a Pannonjob végzi.
Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a beutaztatástól a szállás szervezésen át, egészen az integráció támogatásáig.
A projekteket ukránul és magyarul is beszélő, tapasztalt projekt menedzsereink koordinálják.
Folyamatosan mérjük dolgozóink és megbízóink elégedettségét, partnereink rendkívül elégedettek ukrán munkavállalóinkkal (70-90% közötti a megmaradási, alacsony a fluktuáció), és kijelenthetjük, hogy a munkavállalók is rendkívül pozitív visszajelzéseket adnak a Pannonjob által nyújtott szakmai és operatív támogatásról.
 


ALAP szolgáltatásainkról itt olvashat részletesen

EXTRA szolgáltatásainkról itt olvashat részletesen


A bizalmas adatok biztonságos tárolásának, valamint standardizált belső folyamataink fenntartásának érdekében ISO 9001, ISO 27001 és ISO 50001 minőségirányítási rendszer szerint végezzük tevékenységünket.

 


Kérjen egyedi ajánlatot munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunkról:

Keresse bizalommal Urai Péter értékesítési vezető kollégánkat a következő elérhetőségeken: (20) 215 1195,  urai.peter@pannonjob.hu