Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Csapatok vezetése - a siker kulisszatitkai - Vezetőfejlesztés Dr. Kemény Dénessel

VEZETŐFEJLESZTÉS DR. KEMÉNY DÉNESSEL
 

CSAPATOK VEZETÉSE - A SIKER KULISSZATITKAI

on-line programsorozat

A Pannonjob tisztelettel meghívja Önt  2 alkalmas on-line program-sorozatára, melynek célja, hogy a vezetői működés során olyan iránytűt biztosítsunk, amivel a több éve sikeres vezetők feltöltekezhetnek, a vezetői pályafutásuk elején járók pedig megalapozhatják sikeres működésük mérföldköveit.Kemény üzenetek— egy vezetőtől, aki már bizonyított

Beszélgetés Dr. Kemény Dénessel —  vezetésről, motivációról, mentorálásról

 2021.05.20. 10:00 - 11:30

„A vezető dolga, hogy jövőképet adjon, és tettekre tudja sarkallni a vele együttműködőket"

 
Dr. Kemény Dénes neve ismerősen cseng nem csak a sportvilágban, hanem a vezetőfejlesztés területén is. A férfi vízilabda–válogatottal elért sikerei, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökeként betöltött szerepe és motivációs előadásai garantáltan példaképpé emelték őt sokunk számára.

Dr. Kemény Dénessel történő beszélgetés során betekintést nyerhetünk a siker kulisszatitkaiba, mindaz előtérbe kerül, ami szükséges ahhoz, hogy mi magunk és csapatunk újra és újra lelkesen álljunk a startvonalba. A vezetői szerep nyomában — Molnár Attila előadása

 2021.05.27. 10:00 - 11:30

„Minden jó vezetőnek egyben változáskezelő menedzserek is kell lennie, ehhez viszont szükséges ismernie azt, hogy az embereknek milyen félelmeik vannak, hogyan reagálnak egyes helyzetekben.”

Molnár Attilának cégvezetőként és trénerként is sok éves tapasztalata van a vezetői kihívások és a vezetők szervezetben betöltött szerepét illetően. Előadása során fókuszba helyeződik a vezetői működés, a válságkezelési lehetőségek, a kommunikációban rejlő erőforrások, egy-egy döntést megelőző vezetői gondolkodás és a döntéseket követő hatások kezelése.


A programsorozat részletei: On-line előadás - sorozatunkat Microsoft Teams-en keresztül tartjuk.


Jelentkezési határidő: május 13.


Részvételi díj: 17.900,- Ft +ÁFA/fő
Kérjük, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezze részvételi szándékát.
A részvétel feltétele a részvételi díjról szóló számla kiegyenlítése 

*- kötelező kitölteni