Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Pannonjob HR Akadémia

Pannonjob HR Akadémia 2023

Nyílt tréningsorozatunk keretén belül szeretnénk figyelmébe ajánlani szakmai, gyakorlati alapokra helyezett képzésünket, melynek célja a HR ismeretek gyakorlati oldalának erősítése, esettanulmányokon keresztül történő megvilágítása.

Képzésünk olyan modulokból épül fel, mely minden, ezen a területen dolgozó HR-es számára nélkülözhetetlen tartalommal bír.

Mégis mitől más ez, mint a többi hasonló képzés?

Pannonjob HR Akadémia 2020

Attól, hogy nem a száraz, tankönyv elmélet kerül a középpontba, sokkal inkább az, hogy az elméletet hogyan ültessük át a gyakorlatba.
 
Programunk során szakértő oktatók, trénerek esettanulmányokon keresztül mutatják be, mely helyzetekben milyen megoldás lehet a célravezető.
 
A képzés moduláris jellegű, az egyes modulok külön témaköröket ölelnek fel, azonban egymáshoz kapcsolódnak.

Programunk során az alábbi témakörök kerülnek feldolgozásra:

MUNKAJOG:

A munkajog területén a változások nyomon követése, a törvényi jogszabályok értelmezése, azok saját vállalatra történő alkalmazása, nem mindig egyszerű feladat. A változások kapcsán felmerülő kérdések tisztán látása, elengedhetetlen feltétele a vállalat sikeres működésének.
A modul végig vezet és segít eligazodni a munkaszerződés megkötésétől egészen a felmondásig; közben minden olyan témakört érintünk, aktuális munkajogi szemmel, mellyel a HR területén dolgozó munkatársak napi munkájuk során találkozhatnak

KIVÁLASZTÁSI ELJÁRÁSOK – INTERJÚTECHNIKA:

Nem könnyű naprakészen eligazodni a toborzási-kiválasztási trendek világában, hiszen a felgyorsult, on-line alapokon nyugvó technikák folyamatos naprakészséget követelnek a HR-esektől.
Ugyanakkor a személyes interjúk terén is fontos a felkészültség, a különböző generációk együttes jelenléte a munkaerőpiacon szintén kihívások elé állítja a HR-est: hogyan szólítsuk meg, hogyan találjuk meg a hangot a különböző korosztályokból érkező jelöltekkel?

HR SZÁMOKBAN – BÉRSZÁMFEJTÉSI ÉS TB ISMERETEK:

Gyakran a HR területtel foglalkozó munkatársak feladatköréhez tartozik a bérszámfejtés előkészítésétől a munkavállalók napi kérdéseire történő rövid, tömör és azonnali válaszadás egyaránt. Fontos ezért, hogy átlássuk, az aktuális törvényi, jogszabályi háttér ismeretében, milyen kérdésekkel találkozhatunk és milyen válasszal elégednek meg a munkavállalók, akik hozzánk fordulnak.

EXCEL A GYAKORLATBAN:

Kimutatások, jelentések, összesítések, riportok – ki ne találkozott volna már olyan helyzettel, amit szívesen megoldott volna egyszerűbben, gyorsabban? Mindezek gyakorlati megoldásait helyezzük modulunk során középpontba.

Kiknek ajánljuk:

Programunkat kifejezetten ajánljuk HR területen dolgozó szakértőknek, munkatársaknak, vezetőknek, ismereteik aktualizálása céljából, valamint azoknak, akik most ismerkednek a HR terület gyakorlati oldalával.

Képzés részletei:

A képzés időpontja:

A képzés terveett kezdési időpontja: szervezés alatt

A képzés tervezett befejezése: 2024.

Képzés időtartama:

8 nap

Helyszíne:

Pannonjob Kft. Székesfehérvár Berényi út 72-100.

A képzés díja:

360.000,- Ft +ÁFA /fő (Az ár szendvicsebédet, frissítőt tartalmazza)

Kedvezmény:

Egy cégtől történő több jelentkező esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

Regisztrációs határidő:

2024. március 8.

Amit előző csoportunkban végzett hallgatók mondtak a képzésről:

„Nagyon interaktív volt minden egyes előadás – még az online alkalmak is. Tetszett a sok gyakorlati példa, mert szerintem azon keresztül tudunk igazán tanulni. Az oktatók szimpatikusak voltak, felkészültek és közvetlenek. Mindenkivel rögtön megtaláltuk a közös hangnemet. Élveztem a közös alkalmakat, mind a résztvevők, mind az oktatókkal kialakult szuper hangulat miatt. Szakmailag biztosan, de kapcsolatokkal is sokkal gazdagabb lettem! 😊
 Köszönöm szépen nektek a lehetőséget, újra benneteket választanálak! És foglak is!”😊
Méreg Brigitta (Cosma Alu Kft)

„Nagyon sajnálom, hogy véget ért ez a közel 3 hónapos képzés! Minden percét élveztem! Rengeteget tanultam, sok új információra tettem szert, kedves embereket ismerhettem meg. Őszintén elmondhatom, életem meghatározó időszaka volt ez a pár hónap! Emlékeket ébresztett és új inspirációkat adott, amelyeket a jövőben szeretnék hasznosítani.”
Vági Zsuzsanna (Chief Accountant Seton Hungary Kft.)

„Nagyon örülök, hogy részt vettem a HR Akadémián. Nagyon jó volt a képzés, remek oktatókkal, profi szervező munkával. Sok hasznos tapasztalattal és tudással lettem gazdagabb! Csak ajánlani tudom, akár azoknak, akik nem rendelkeznek HR-es előképzettséggel, azért, hogy magukra szedhessék az alapokat. Akár tapasztalt HR-eseknek, hogy felfrissítsék tudásukat” (Tolonits-Vaskó Nóra Videoton Holding Zrt)

„Hasznosnak éreztem, számos új információval gazdagodtam, melyet a mindennapi munkavégzés során is tudok alkalmazni.”

„Mindenképpen ajánlom. Területtől függetlenül, mindannyian kaptunk hasznos infót, így tényleg egy kicsit jobban át tudjuk látni a teljes munkáltatói oldalt. Az interjúztatástól a bérkifizetésig.”

„Szívből ajánlom, sok hasznos dolgot tanultunk, amit a munkánk kapcsán hasznosítani tudunk. Az olyan témákban, amiben eddig esetleg bizonytalanabbak voltunk, most támogatást kaptunk, és magabiztosakká váltunk bennük.”

„Sok új információt kaptunk, minden területről megtudtuk az alap tudáshoz elegendő információt”

Jelentkezés:

*- kötelező kitölteni

Adatkezelési tájékoztatónk