Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Munkaerő-közvetítés
Dolgozzon specialistákkal - megtaláljuk a legjobbat!

Munkaerő-közvetítési tevékenységünk során támogatást nyújtunk partnercégeinknek, hogy rövid időn belül megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő munkaerőt. Évente több száz főt közvetítünk ki fizikai és szellemi munkakörökre egyaránt. 

Tanácsadói csapatunk tagjai több éves toborzási tapasztalattal rendelkeznek, többen közülük egy-egy szakterület specialistái, így átlátják, megértik az adott munkakör jellegzetességeit, jól ismerik a piaci körülményeket, a jelöltek preferenciáit. Toborzási folyamatunkban az on-line és az off-line csatornák esetén is követjük a hirdetési trendeket, szívesen alkalmazunk a megszokottól eltérő, figyelemfelkeltő megjelenéseket, és a különböző munkakörökhöz a leginkább hatékony, várhatóan nagy elérési mutatókkal rendelkező módszereket választjuk. A toborzás előkészítésekor igyekszünk felmérni azokat az igényeket is, amelyekkel a leendő munkavállaló beilleszkedését segíteni tudjuk, így már az interjúk során fény derülhet arra is, hogy jelöltünk személyisége mennyire illik majd partnercégünk csapatába.Kiválasztási eljárásunk a kompetencia alapú interjúztatáson túlmenően speciális képességtesztek, személyiség kérdővívek, nyelvi és informatikai tudásfelmérés alkalmazásán alapul, így garantált, hogy olyan jelöltet mutatunk be az Ön számára, aki a munkakörre leginkább alkalmas.


Tanácsadóink folyamatosan kapcsolatot tartanak partnercégeinkkel, visszajelzést adnak a toborzás, az interjúk és a tesztelések eredményéről, a pozíció betöltését elősegítő és esetlegesen hátráltató tényezőkről. Elhelyezési sikerességünk kiemelkedően magas, garanciális cserékre évente a közvetítések kevesebb mint 3 %-ában kerül sor.


Kérjen egyedi ajánlatot munkaerő-közvetítési szolgáltatásunkról:

Keresse bizalommal Urai Péter értékesítési vezető kollégánkat a következő elérhetőségeken: (20) 215 1195, urai.peter@pannonjob.hu