Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
MOLNÁR ATTILA

MOLNÁR ATTILA

Molnár Attila a Pannonjob, humán szolgáltató ügyvezetője. 1976-ban született Ajkán, a Pécsi Tudomány Egyetemen bölcsész, ezzel egyidőben pedig a Közgazdasági és Közszolgálati Egyetemen Humán erőforrás szervező diplomát szerzett. Tanulmányait folytatva munkajogi szakokleveles tanácsadóként végzett a pécsi egyetemen, legutóbbi képzettségét pedig szervezetfejlesztési tanácsadó szakirányon szerezte a Metropolitan Egyetemen.

20 éve végzi munkáját HR területen és 15 éves vezetői tapasztalat van a háta mögött. Szervezetfejlesztőként mindig is érdekelték a szervezetek hatékonyságát elősegítő folyamatok. A Pannonjobnál végzett ügyvezetői teendői mellett a cég képzési üzletágának aktív trénereként az elmúlt tíz év során sok szolgáltató és termelő vállalatnak nyújtott tanácsadást és tartott fejlesztési programokat. A felsoroltak mellett konferenciák előadója munkaerő-piaci, fejlesztési, vezetőképzési témákban.
Tapasztalt szervezetfejlesztési szakemberként tavaly óta tudását átadva az Óbudai Egyetemen oktat szervezetfejlesztő-tréner szakirányon, ilyen formában is segítve a vezetőket, szervezeti tagokat a szervezeti működés optimalizálásában.

A régóta jelenlévő szervezeti kihívások mellett, a jelenlegi munkaerőhiány és a külföldiek foglalkoztatásának lebonyolítása jelenti a legnagyobb feladatot a vállalatok számára. Attila az egyik vezető HR szolgáltató ügyvezetőjeként a harmadik országbeli (kazahsztáni, kirgizisztáni, fülöp-szigeteki) toborzási folyamatok hatékonyabb kialakítása mellett, a Pannonjob a szervezetfejlesztési üzletágával azon dolgozik, hogy a szervezetek számára ne csak a toborzásban, hanem az interkulturális integrációban is hatékony segítséget tudjon nyújtani.

VISSZA A PROGRAM FŐOLDALÁRA