Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Munkaügyi és bérszámfejtési audit
Munkaügyi és bérszámfejtési audit

Munkaügyi- és bérszámfejtési audit szolgáltatásunk segítségével megbizonyosodhat arról, hogy cégénél minden szabályosan és optimálisan zajlik!
Cégünk a munkaügyi-, bérszámfejtési ügyviteli folyamatok terén felhalmozott több évtizedes tapasztalatára támaszkodva alkotta meg audit szolgáltatását, elsődlegesen azon munkáltatók számára, akik nem kívánják kiszervezni e tevékenységüket, ugyanakkor szeretnék rendszeresen ellenőrizni belső folyamataikat, működésüket.
Az audit szolgáltatás első lépéseként a menedzsment bevonásával kijelölésre kerülnek a vizsgálandó ügyviteli területek és folyamatok, ezt követően szakértőink a rendelkezésünkre bocsátott minta dokumentumokat felülvizsgálják, valamint a kapcsolódó teljes folyamatot átvilágítják. A tevékenység eredményeként egy összefoglaló dokumentumban kerülnek kifejtésre az esetlegesen feltárt hiányosságok, hibák, valamint az ezek kiküszöbölésére alkalmas javaslataink.

Miért válassza munkaügyi és bérszámfejtési audit szolgáltatásunkat?
Több évtizede nyújtunk kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat a bérügyvitel területén
Szakértői csapatunk több ezer munkavállalóra kiterjedően nyújt precíz, kiszámítható, jogszabályi előírásoknak megfelelő szolgáltatást
Audit szolgáltatásunkat tapasztalt jogi-, munkaügyi és bérszámfejtési szakértőinkkel bonyolítjuk le
 
Visszalépés a Bérszámfejtési szolgáltatásunk bemutatása menübe