Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Tréning, szervezetfejlesztés

 

FEJLESSZE VELÜNK MUNKATÁRSAIT!
 

Humán szolgáltatóként napi szinten jelen vagyunk partnereink életében, ismerjük az  emberi erőforrással és szervezeti életükkel kapcsolatban felmerülő valós igényeiket és nehézségeiket.
 

Proramjainkban konkrét fejlődési célokkal dolgozunk, melyek megvalósulását a folyamat során, és a program lezárását követően a résztvevők saját elvárásaikhoz mérten értékelnek.

FEJLESZTÉSI TERÜLETEINK
 

VEZETŐFEJLESZTÉS


Vezetői programjaink fókuszában a 21. század vezetőinek kihívásai, és azok megoldási lehetőségei állnak, a kreatív gondolkodáshoz és problémamegoldáshoz szükséges kompetenciák fejlesztése mellett.
Gyakorlatorientált programjainkat felső-, közép-, és direkt vezetők számára is ajánljuk, ahol a résztvevők valós esetek feldolgozásán keresztül bővíthetik vezetői eszköztárukat.

Kiemelt programjaink:

  ✔ Fluktuációkezelés
  ✔ Művezető képzés
  ✔ Vezetői önismeret
  ✔ Megtartó vezető
  ✔ Coaching szemléletű vezető

 


KÉSZSÉGFEJLESZTÉS
 

Változásgazdag és stresszterhelt időben a rugalmas alkalmazkodás képessége nem csak a hasznos, hanem az elengedhetetlen kompetenciák közé tartozik.
Programjaink célja, hogy ezt a képességet fejlesszük a hatékonyság növelésével a kommunikáció, a konfliktus-, és stresszkezelés, valamint a csapatmunka területein.

Kiemelt programjaink:

  ✔ Mindennapi tárgyalásaink
  Stresszkezelés, kiégés prevenció
  Együttműködés és csapatfejlesztés
  Személyes hatékonyság és időgazdálkodás
  Személyre szabott kommunikáció
  Változások kezelése


 


 


SZAKEMBEREK FEJLESZTÉSE
 

A munkatársak folyamatos fejlesztése, a külső- és belső ügyfélkapcsolat, az emberi erőforrással kapcsolatos feladatok humán szolgáltatóként mindennapi gyakorlataink közé tartoznak.
Szakemberek fejlesztésére irányuló programjainkkal a hasonló területeken dolgozó kollégák támogatása, fejlesztése, ezáltal a munkaerő-piacon nyújtott humán szolgáltatások minőségének növelése a célunk.

Kiemelt programjaink:

  Mentorok képzése
  Ügyfélkapcsolati programok
  HR akadémia
  Munkajogi képzések
  Belső oktatók, trénerek képzése


Kérjen egyedi ajánlatot szolgáltatásunkról:

Amennyiben képzéseink tartalmáról bővebb információt szeretne kapni, kérjük keresse munkatársunkat bizalommal: