Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
DR. KEMÉNY DÉNES

DR. KEMÉNY DÉNES

Dr. Kemény Dénes hírnevét háromszoros olimpia bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitányként szerezte, ezenkívül sokan nem tudják, de állatorvosi végzettséggel is rendelkezik. Mielőtt igazán legendássá vált volna a profi sportban elért teljesítményéért 1986-ig Magyarországon, 1996-ig pedig Olaszországban gyakorlati és kutató állatorvosként is tevékenykedett. A magyar vízilabda-válogatottat 1997 és 2012 között vezette, ez idő alatt három olimpiai aranyat nyert. 2012-2018 között a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke volt, a FINA edzői bizottságának a tagja.
Elismertségét mutatja, hogy számos díja között több ízben is megkapta A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét és az Az év edzője címet, emellett 2008-ban Budapest díszpolgárának is megválasztották. 2011. május 6-án az Úszó Hírességek Csarnokának tagjává avatták.
Dr. Kemény Dénes pályafutását több tévés és rádióműsorban, cikkben és könyvben is feldolgozták már, számos interjú készült vele. Talán a legnépszerűbb Endre Judit beszélgetése, amely könyvkiadásának címe: Kemény üzenetek. Dr. Kemény Dénesnek és a Pannonjobnak van egy közös vezető képzési programja, amely ötvözi a népszerű szövetségi kapitány sportbéli hozzáértését a tanácsadó cég üzleti szférában szerzett szervezetfejlesztési tapasztalataival.

VISSZA A PROGRAM FŐOLDALÁRA