Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Külföldi munkaerő biztosítása

KÜLFÖLDI MUNKAERŐ BIZTOSÍTÁSA

A Pannonjob Kft. 2017-óta foglalkoztat külföldi (szomszédos harmadik országbeli) munkavállalókat, melynek keretein belül a cégünk által a Megbízóink számára kölcsönzött ukrán munkavállalók átlaglétszáma mára jelentősen meghaladta az 1000 főt.

Jelentős lépés vállalatunk életében, hogy a Pannonjob 2021. november 11-én megszerezte a „Minősített foglalkoztató” besorolást, mely lehetőséget ad arra, hogy az ukrán munkavállalók kölcsönzése kapcsán szerzett sok éves tapasztalatunkat immáron újabb országokból érkező munkavállalók foglalkozatása területén is kamatoztatni tudjuk, és ezáltal segítségére legyünk partnereinknek az egyre súlyosbodó munkaerőhiány kezelésében.

Azok a munkaerő-kölcsönzők, akik az ún. Minősített Foglalkoztató státusszal rendelkeznek, további 9 országból (Belarusz Köztársaság, Bosznia-Hercegovina, Észak-macedón Köztársaság, Fülöp-szigetek, Indonéz Köztársaság, Kazah Köztársaság, Mongólia, Montenegrói Köztársaság, Vietnámi Köztársaság) toborozhatnak és biztosíthatnak munkavállalókat Partnereik számára kölcsönzés keretein belül.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy maradéktalanul kielégítsük megbízóink munkaerő igényeit, ezért a 2017 óta lehetővé vált szomszédos harmadik országbeli munkaerő kikölcsönzése, továbbá a 407/2021. (VII. 8.) Korm. rendelet szabályai alapján - a megjelölt hiányszakmákban és a fenti minősítés megléte mellett – jelenleg az alábbi országok állampolgárainak foglalkoztatására nyílik lehetőség a Pannonjob révén:
 

UKRAJNA

KAZAH KÖZTÁRSASÁG

FÜLÖP SZIGETEK

KIRGIZ KÖZTÁRSASÁG

A fenti országok zászlajára kattintva hasznos információkat olvashat az adott országokról!

Az ukrán munkavállalók toborzása és foglalkoztatása során szerzett több éves tapasztalatunk, valamint a jól működő folyamatok alapján a toborzást minden esetben helyi alvállalkozók végzik valamennyi fenti ország területén, azonban a professzionális, személyre szabott előszűrés minden esetben a Pannonjob feladata.

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt megbízói számára a megfelelő munkaerő toborzásától, az előszűrésen, beutaztatáson és szállás szervezésén keresztül az integráció támogatásáig bezárólag.

A Pannonjob által nyújtott szolgáltatás főbb elemeiFolyamatosan mérjük dolgozóink és megbízóink elégedettségét, mely lehetőséget ad arra, hogy szükség esetén fejlesszük, optimalizáljuk folyamatainkat, ugyanakkor azok a tapasztalataink, hogy partnereink rendkívül elégedettek külföldi munkavállalóinkkal (az ukrán munkavállalók esetében 70-90% közötti a megmaradási arány, alacsony a fluktuáció), és kijelenthetjük, hogy a munkavállalók is rendkívül pozitív visszajelzéseket adnak a Pannonjob által nyújtott szakmai és operatív támogatásról. A további országokból történő munkaerő-biztosítás kapcsán még magasabb megmaradási arány várható.

A bizalmas adatok biztonságos tárolásának, valamint standardizált belső folyamataink fenntartásának érdekében ISO 9001 és ISO 27001 minőségirányítási rendszer szerint végezzük tevékenységünket, mely a külföldi munkavállalók foglalkoztatása kapcsán is garancia a standard, magas szintű, és adatvédelmi szempontból is kifogástalan szolgáltatás tekintetében.

Véleményünk szerint,  a külföldi munkavállalók integrációja a hazai munkakörnyezetbe kulcskérdés. A fogadó ország és az újonnan érkező munkavállalók kulturális különbségeinek megértése nagyban segíti a sikeres beilleszkedést, a későbbi hatékony munkát. Ezzel kapcsolatban cégünk szervezetfejlesztési üzletága egy integrációs együttműködésre fókuszáló programot is kidolgozott, erről itt olvashatnak részletesen:

https://www.pannonjob.hu/interkulturalis-egyuttmukodes

Kérjen egyedi ajánlatot munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunkról:

Keresse bizalommal Urai Péter értékesítési vezető kollégánkat a következő elérhetőségeken: (20) 215 1195,  urai.peter@pannonjob.hu