Fejléc grafikai elem

Érdekességek, aktualitások

2024.06.06. 10:31

A Pannon HR Klub 3. állomása: Székesfehérvár

Habár az ország számos területén képviseljük a Pannonjobot minőségi HR szolgáltatásaink révén, és minden új irodánk megnyitása egy-egy jelentős mérföldkő a vállalat életében, székesfehérvári jelenlétünk mégis kiemelt jelentőséggel bír számunkra, hiszen itt található cégünk székhelye, és immár több mint 30 éve vagyunk jelen a régió munkaerő-piacán.

A Pannon HR Klub 3. állomása: Székesfehérvár
Ezért különösen nagy örömünkre szolgál, hogy 2024. április 25-én, újra HR Klubot rendezhettünk, melyen nem csak a meglévőpartnereink képviseltették magukat vendégként, de új ügyfeleink és a régió számos más nagyvállalatának HR vezetői is örömmel csatlakoztak a rendezvényhez, emelve jelenlétükkel az esemény színvonalát és hozzájárulva a kellemes hangulathoz, melyet csak a finom reggeli tett még tökéletesebbé.

A fehérvári bEAT étterem adott otthont a találkozónak, ahol több mint harminc HR szakember gyűlt össze, hogy megosszák tapasztalatikat, nézeteiket a HR szakma aktualitásait illetően.

Előadások:

  • A reggelt Achilles Georgiu, innovációs menedzsment szakértő gondolatébresztő előadása indította a Mesterséges Intelligencia (AI) vállalati életben betöltött szerepéről. Achilles immár második alkalommal tisztelt meg minket jelenlétével és tartott nem csak rendkívül informatív, de egyúttal legalább annyira szórakoztató előadást vendégeink számára.

  • És ha már változások és alkalmazkodás, akkor a digitalizáció mellett mindenképpen meg kell említenünk az eltérő generációk megjelenését a munkahelyen, mellyel kapcsolatban egy érdekes és tanulságos beszélgetésnek lehettünk tanúi. A kerekasztalban Szincsák-Rácz Bernadett (Denso – HR Section Leader), Nyakas Kitti (Pannonjob - Business Coach) és Csuti Blanka (Customer Success manager) folytattak diskurzust az X, Y és Z generációk munkahelyi környezetben történő hatékony együttműködésének műhelytitkairól.

  • HR és szakmaiság - akkor természetesen munkajog. Az esemény záró beszélgetésében nem kisebb szaktekintély osztotta meg munkajogi tapasztalatit és világított rá az elmúlt hónapok törvénymódosításainak gyakorlati következményeire, mint Dr. Berke Gyula a Pécsi Tudományegyetemről. Előadónk Molnár Attila kérdésein keresztül érdekes munkajogi eseteket osztott meg a hallgatósággal, különös tekintettel a pihenőidőre és a munkahelyi balesetekre vonatkozóan. Előadása nemcsak informatív volt, de izgalmas beszélgetéseket is generált a résztvevők között, ami tovább mélyítette a nap folyamán kialakult kötetlen és baráti hangulatot.


Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vendégünknek, hogy részt vettek a Pannon HR Klub székesfehérvári rendezvényén. Bízunk benne, hogy az itt szerzett élmények és ismeretek hosszú távon is elkísérik a résztvevőket, és inspirációt nyújtanak a mindennapi munkájuk során. Mi pedig a Pannonjobnál már készülünk a folytatásra és a következő, őszi HR klub alkalmával is hasonlóan izgalmas és hasznos témákat hozunk vendégeinknek!