Fejléc grafikai elem

Szakmai cikkek

Témakörök

Social media: karrierhez vezető híd, vagy virtuális csapda?

Social media: karrierhez vezető híd, vagy virtuális csapda?

2024.06.20. 13:06 Érdekességek, aktualitások

Olvasási idő: 5 perc

A social media platformjai, mint a Facebook, Instagram, LinkedIn, és TikTok, a fiatalok számára elengedhetetlen kommunikációs csatornák. Naponta órákat töltenek online, böngészve a hírfolyamot, követve kedvenc márkáikat és influencereiket. Ez a platform ideális teret biztosít a cégeknek is, hogy bemutassák magukat, értékeiket, és a fiatalok számára vonzó karrierlehetőségeiket.2. rész A sokszínűség és befogadás: Hogyan alakíthatunk ki befogadó munkahelyi kultúrát?

2. rész A sokszínűség és befogadás: Hogyan alakíthatunk ki befogadó munkahelyi kultúrát?

2024.06.20. 12:33 Érdekességek, aktualitások

Olvasási idő: 3 perc

Minden kezdet nehéz - tartja a közmondás. Amikor belefogunk valami újba, járatlanúton, új kihívások, ismeretlen emberek között, a legtöbben botladozva, de valahogy „túléljük”, napról-napra haladunk előre. Megbirkózunk több akadállyal, de folyamatosan egyre jobbak, rutinosabbak leszünk és néhány hét, hónap után már nem is emlékszünk a kezdeti nehézségekre, és élvezzük, hogy már mennyi mindenben szereztünk rutint és belátjuk, hogy sikeresek lehetünk.A Pannon HR Klub 3. állomása: Székesfehérvár

A Pannon HR Klub 3. állomása: Székesfehérvár

2024.06.06. 10:31 Érdekességek, aktualitások

Habár az ország számos területén képviseljük a Pannonjobot minőségi HR szolgáltatásaink révén, és minden új irodánk megnyitása egy-egy jelentős mérföldkő a vállalat életében, székesfehérvári jelenlétünk mégis kiemelt jelentőséggel bír számunkra, hiszen itt található cégünk székhelye, és immár több mint 30 éve vagyunk jelen a régió munkaerő-piacán.

Hatással vagy! – az egyéntől a szervezetig

Hatással vagy! – az egyéntől a szervezetig

2024.05.22. 13:24 Érdekességek, aktualitások, Szervezetfejlesztés, Vezetői működés

Olvasási idő: 2 perc

Szerző: Mosolygó Andrea

A napokban került elém a Forbes magazin egyik tavalyi száma, ahol Pistyur Veronika a Bridge Budapest nonprofit szervezet munkásságáról és a Legacy Leader fogalmáról beszél. „A legacy leader olyan (üzleti) vezető, aki a személyes agendáján túlra tekintve szeretne hatással lenni a világra. Hosszú távú víziója van és elkötelezett a jövőért, a jövő generációiért. Érti a felelősségét és a strukturális változások érdekében akár lépéseket is tesz.

 

HR Klub Veszprémben: A digitális szakadék áthidalása a kék- és fehérgalléros munkaerő között

HR Klub Veszprémben: A digitális szakadék áthidalása a kék- és fehérgalléros munkaerő között

2024.05.09. 15:50 Érdekességek, aktualitások

Rendkívül jó hangulatú délutánnak lehettünk részesei 2024. április 11–én a veszprémi História Malomkertben, ahol régió meghatározó nagyvállalatainak HR vezetői, családias és kötetlen hangulatban tartottak eszmecserét az egyre inkább érzékelhető digitális szakadékról a kék és fehérgalléros munkaerő között.

Helytöltő kép

PHRK - A demográfiai folyamatok munkaerő-piaci hatásai Magyarországon másolata

2024.05.09. 15:49 Érdekességek, aktualitások, Szervezetfejlesztés, Vezetői működés

Magyarország demográfiai helyzete és annak munkaerőpiacra gyakorolt hatása komplex és sokrétű kérdés.

Touré Fatime, a Pannonjob ügyvezető helyettese a Pannon HR Konferencián tartott előadásában nyújtott átfogó képet a demográfiai folyamatokról és elemezte azok hatását a hazai munkaerőpiacra.