Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Vezetőfejlesztés Kemény üzenetekkel

VEZETŐKÉPZÉS KEMÉNY ÜZENETEKKEL
 

Az utóbbi években a vezetők folyamatos fejlesztése a vállalatok egyik kiemelt céljává vált. Érthető módon, hiszen nem megfelelő vezetés mellett nő az általános elégedetlenség, magassá válik a fluktuáció, akadozhatnak az általános belső, külső folyamatok és végső soron negatív hatása van az egész szervezet teljesítményére.

MILYEN ÚJ VEZETŐI KÉPZÉST KÍNÁLUNK A FENTIEK ELKERÜLÉSÉHEZ?
Arról, hogy hogyan kerülhetjük el a nem megfelelő vezetői tevékenység okozta negatív hatásokat, ma már számos formában tájékozódhatunk, főként elméleti szinten. A Pannonjob ugyanakkor mindig is a szervezetfejlesztés gyakorlatias megközelítésének híve volt, így legújabb programunkat Dr. Kemény Dénes sokszor nehéz helyzetekben meghozott vezetői döntései, történetei teszik igazán különlegessé és emlékezetessé.


Dr. Kemény Dénes és Molnár Attila közös vezetőfejlesztési programja révén a képzés résztvevői egy rendkívül tartalmas és változatos tréning során nyerhetnek bepillantást a mesteredző és az ügyvezető, szervezetfejlesztői eszköztárába.
A résztvevők megismerhetik, hogy milyen vezetői látásmód és eszközök jelentették a sikert az utóbbi évtizedek vitathatatlanul legeredményesebb csapatának irányításában is, és megtanulhatják, hogy ez a látásmód és ezek ez eszközök hogyan működnek az üzleti életben.


A tréning első részében Kemény Dénes osztja meg tapasztalatait és látásmódját a vezetésről, míg a tréning hátralévő idejében az előzőleg érintett témakörök részletes feldolgozása és kifejtése történik.

A PROGRAM SORÁN ÉRINTETT TÉMAKÖRÖK:
 

VEZETŐI TEKINTÉLY ÉS VEZETŐI SZEREP: Hogyan „szerezhető meg” a vezetői tekintély?
A programmodulban a vezetői szerep azon oldalát ismerhetik meg a résztvevők, amelyek direkt hatással vannak a megítélésükre, ezek ismeretében útmutatást kapnak azzal kapcsolatban, hogy hogyan mutassanak példát és miként vezessék beosztottjaikat.

INSPIRÁLÓ VEZETÉS ÉS MOTIVÁCIÓ: Hogyan ismerjük fel beosztottjaink képességeit és miként inspiráljuk őket?
A coaching szemléletű vezetés, egyéni fejlesztés módszereit mutatjuk be a résztvevőknek, akik megtanulják, hogy hogyan ismerjék fel beosztottjaik képességeit, és hogyan támogassák őket a kiteljesedés útján.

A CSAPATÉPÍTÉS VEZETŐI MESTERFOGÁSAI: Hogyan építhető fel a csapat úgy, hogy a csapatérdeket szem előtt tartva működjenek együtt a munkatársak?
Minden csapattagnak megvan a maga feladata, amivel hozzájárul a csapat eredményességéhez. Ezzel a témakörrel arra irányítjuk a figyelmet, hogy hogyan teremthetjük meg az integrációt, az egységes normarendszert, és miként hangolhatjuk össze az egyéni és a csoportos érdekeket.

VEZETŐI VISSZAJELZÉSEK BÉKEIDŐBEN (IS): Mikor és hogyan adjunk visszajelzéseket, mi a pozitív megerősítések szerepe?
Komoly hiba, amikor a vezető csak akkor ad visszajelzést a beosztottjai számára, amikor azok nem megfelelően teljesítenek, és még nagyobb, ha egyáltalán nem ad nekik visszajelzést. Ebben a blokkban arról szerezhetnek gyakorlatias ismereteket a résztvevők, hogy mi a destruktív és mi a konstruktív kritika hatása, miként és milyen gyakorisággal érdemes kommunikálni, visszajelzést adni.

NEHÉZ HELYZETEK A VEZETÉSBEN: Hogyan oldjuk fel a konfliktusokat és hozzunk meg a nehéz döntéseket?
A nehéz vezetői helyzeteket halogatva, ignorálva még egy kisebb probléma is súlyos elakadásokat okozhat a csoport és a szervezet életében. A résztvevők megismerhetik a konfliktuskezelést és a hatékony időgazdálkodás szerepét a problémák megoldásában.

KINEK AJÁNLJUK A TRÉNINGET?
Képzésünket mindenkinek ajánljuk, aki emberek irányításával járó, vezetői munkakörben dolgozik, és szeretné a megtartó, értő vezetés lépéseit tudatosan követni, valamint egy izgalmas programon keresztül megismerni jó vezetői gyakorlatokat, általános vezetői hibákat és az azok kiküszöbölésére alkalmas módszereket.


Nyílt képzés időpontja: Tervezetten 2023. III. negyedév
A nyílt képzés részletei, jelentkezés

Amennyiben saját munkatársai számára szeretné megrendelni a képzést, kérje egyedi ajánlatunkat:

Ajánlatkérés

 

Adatkezelési tájékoztatónk